SLEIPNER
100 hyresrätter
Kurirgatan 24 A & B

Läs mer

Hemma på Kurirgatan

Vill ni också bo i ett modernt tegelhus på Ringstorp? Nu har ni möjligheten att skicka in intresseanmälan till våra nyproducerade lägenheter på Kurirgatan. Första etappen står klart hösten 2023 med 38 lägenheter, andra etappen står klar 2024 med 100 lägenheter.

Inklädda i ett modernt tegel närproducerat i vårt kära grannland Danmark med färger i jordtoner såsom brunt och beige nyanser. Vi har arbetat för att plocka fram ett koncept när det kommer till lägenheterna som vi skall producera, för att matcha marknadens förväntningar som t.ex planlösningar, balkonger, maskinutrustning.

Alla lägenheter kommer att utrustas med diskmaskin, torktumlare samt tvättmaskin. De flesta lägenheter har balkong eller uteplats då vi vet hur kunden värdesätter detta, för de hyresgäster som hellre är ute på gården har vi valt att lägga lite extra fokus på just detta. Den nya innergården kommer att innehålla grillplatser, lekplats samt gemensamhets ytor då vi har märkt att detta är något som kunden verkligen värdesätter.

Vad ingår?

Hiss
Balkong
Tvättmaskin & torktumlare
Diskmaskin
Cykelparkering
Underjordiskt Garage

Intresserad av att hyra?

Man kan söka lägenhet redan nu! Följ länken nedan och meddela ert önskemål till oss så ringer vi upp er och berättar mer.

I närheten

Ringstorp är ett område som under lång tid har varit ett hem för många familjer. Idag ligger Helsingborgs polisens kontor på området, flertal gym, restauranger, företag samt Norrvalla idrottsplats som har stor ungdomsförening inom fotboll.

Kommunikation

300m till busstation som både kan ta dig ner till Centrum eller norrut mot Väla. Flertalet bussar går från denna station.

Handel

Inom 10 minuter är man nere i Centrum eller ut mot Väla Centrum med all dess utbud av shopping och restauranger. Inom 1km finns ICA Maxi, Lidl, City Gross samt Hemköp.

Utbildning

Flertalet förskolor finns i närområdet. För skola i årskurs 1–6 finns Ringstorpsskolan endast 300m från fastigheten.

Gym

Studio Aktiverum – 350m, FNF Fitness - 700m, Pålsjöskog joggingslingor – 1,3km, Norrvalla IP Fotbollsplan samt ute gym – 600m

Område

Inom området runt Kurirgatan finns flertalet lekplatser, den största och mest populära heter Polislekan. 1,3km från bostaden har man Pålsjöskog. Pålsjö naturområde är nog helsingborgarnas allra käraste plats för friluftsliv och promenader. Här kan man gå eller jogga i skogens olika slingor och njuta av vårens vit- och gulsippor, höra fåglar och kanske få se ett rådjur eller två.

Mat

Pizzerior, grekisk mat, sushi eller hamburgare är bara några saker som finns inom 300m från bostaden. 10 minuter ner till Helsingborg citykärna är utbudet större, För den som önskar att äta ute i natur erbjuder Pålsjö skogs egna café Paviljongen ett stort utbud av mat och fika mitt i skogen.

Hitta till oss


map for website
scrollUp